Sesongstart høsten 2016!

 

Nybegynneropptak starter opp Mandag 29.08

på Birkenlund skole, kl 20.00-21.30.

 

For graderte starter vi opp, mandag 22.08 Samme sted, fra 20.00-21.30.

 

Vi ønsker alle velkommen, vel møtt!

 

Se også Treningstider

 

Gradering lørdag 6. juni

 

På graderingen denne gang var det veldig høyt nivå, både tekniskt , mentalt og styrkemessig. Det var ikke mange der DENNE graderingen, men kvaliteten var fenomenal. Sempai Amir gjorde en kjempejobb med oppsettet sitt og alle kravene ble testet med god intensitet. Alle bestod , ikke noe å si på det!

 

Her står den slitene gjengen etter 2 ,5 time med hardkjør, GRATULERER! Sommerleir neste!

Teen challenge Horten

 

Teen challenge er et flott arrangement for barn og ungdom under 22 år. Det innebærer at de mindre erfarene kan teste ut hvordan det er å gå inn på matta (Tatamien) for første gang. Der møter de en annen på samme alder og går noen runder kamp (kumite) mot hverandre.

 

Vi hadde med oss i år 6 utøvere, 3 coacher og 1 dommer. En liten heia gjeng var det også. Alle fikk utfordet seg, noen mer enn andre. Det var mange fine kamper og mange gode første erfaringer. Vi reiste hjem med en god, sammenslått og fornøyd gjeng. 1 gull, 2 sølv og 1 bronse ble det til klubben denne gang. Det er ikke galt for en gruppe uten mye erfaring.

 

Mars 2015

 

Sommerleir i Moi 2015

 

I år var vi 7 ivrige sjeler som dro til Moi, hvor sommerleiren har blit holdt de siste årene. Det har aldri vært så mange meld på leiren som denne gang; litt over 200 lærevillige var til stede.Vi hadde besøk på leiren fra Spania, Shihan Antonio Pinero 8.dan og Sensei Pablo Estensoro 4. dan som lærte oss mye nytt og nyttig, i både fighting, kata og basis teknikker.

Med 12 gode økter spredd utover 5 dager, da kjenner mange det i kroppen når en er ferdig! Vi lærte masse på leiren, tok med oss ny kunnskap hjem til klubben og fikk trent kropp og sjel fullt ut nok en gang.

 

Osu!

NM tittel til Arendal KK

 

Norgesmesterskap 2015 gikk av staben i Trondheim spektrum. Arendal representerte med 1 utøver. Når det er såpass langt å reise, tar en somregel fly og det er de mer erfarene som da blir prioritet. Det var mange deltakere i år, og det er de beste fra landet som samles. Det ble mange harde kamper, men utøveren vår kom seriende ut, smilende, selv om slag og spark KAN være vondt. Gratulerer.

 

Artikkel kan leses her. Februar 2015

Sparring som siste del av gradering 2014

 

Etter 2 hard timer med basis teknikker, kata og styrkeøvelser, er det et visst antall runder med sparring som man skal fullføre graderingen med. For disse to, gikk det litt hardt for seg, men når en skal høyt opp i gradene, så kan en ikke forvente noe annet igrunn. sparringspartnere skal ha kontroll, men skal pushe hverandre, så det kan kjennes hvordan det er å blir virkelig sliten.